Alla inlägg den 19 mars 2009

Av resan - 19 mars 2009 11:31

TIA- This Is Africa

Vilka former, vart man än vänder sig välformade bröst och rumpor på unga som gamla, tjocka som smala. O om man skulle råka titta på ett par då stirrar det väldigt ofta tillbaks provocerande bröstvårtor, de är väl bara att vänja sig TIA. 


Ska göra sista intervjun i e.m de känns väldigt gött, dem senaste har varit väldigt givande o nu har vi timmar framför oss av transkribering :S


Igår va jag (O) på Ex-pad-soccer, vi spelade på en cricket-plan me belysning av varierande kvalité vilket gör markeringspelet svårare när man möter Botswaner i svarta tröjor... Hur som helst jävligt kul, o ja fick lära mig  att ormarna här i stan mest va "Brown snakes" o man behövde inte va så orolig dem gav en bara huvudvärk några dagar. Gustav har flyttat från Sweden House till en amerikansk kvinna i 35-årsåldern. Jag försöker övertyga honom att hon vill ha han som Toy-boy, men vi får se, hur som helst har deras hund blivit nersprejad av en Kobra ena dan o andra dan fick de till frukost jaga bort en kobra från terassen...Hoppas vi får se lite kobror till helgen när vi ska på camping-safari till Khutsehelgen!

 

Ovido - Quiz & Flashcards